ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi

2019-2020 KTS Faaliyetlerimiz

Ock

Öğrencinin kendi ilgi, yeteneklerini tanıyarak akademik becerilerini geliştirme, okul yaşamını, aile yaşamını ve sosyal yaşamını olumlu yönde etkilemesini amaçlamaktadır.

Ock

Okulumuzda 7 Tema 7 Peygamber projesi kapsamında öğrencilerimize İhl meslek dersleri öğretmenimiz Zehra Bardakçı öğrencilerimize Hz. Musa millet sevgisi konu ile  ilgili video izletip ve seminer verildi.

Ara

Öğrencimiz Abdülkadir Kalkan mesleki çalışmalar kapsamında cuma günü camii cematine namaz kılıp, hutbe okudu.Öğrencimize ve hocalarımıza teşekkür eder yaptıkları ibadetleri Allah kabul etsin.

Ara

Okulumuz trafik ve ilk yardım kulübü olarak öğrencilere ilk yardım ve trafik bilgisi bilgilendirme semineri yaptılar.

Kas

Okulumuzda Mevlid Kandili Programı Düzenlendi.Programda Okul müdürümüzün mevlid kandilinin önemi ile ilgili konuşmaların ardından öğrencilerimiz peygamberimizin veda hütbesini okudular,ilahiler söylediler.Mevlid kandiline katılan öğrencilerimize ve personelimize lokum ve gül suyu dağıtıldı.Mevlid kandili programı hazırlayan Meslek Dersleri  Öğretmenlerimiz Zehra Çelıik ve Fadıl Erol hocamıza teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi  Öğrenci  ve Veli Memnuniyeti Anketleri Çalışmaları yapıldı.yapılan çalışmada öğrenci ve velilerimizin okulumuz hakkındaki görüleri  alındı.

Kas

08/11 2019 tarihinde okulumuz Karaköprü Anadolu imam Hatip lisesinde ki. 7 Peygamber 7 Tema kapsamında "İbrahim(A.S) ve õrnek kişiliği ve paganizmle mücadeledeki kullandığı akli metod"adlı konferans verildi. Konuşmacı olarak Hayırlı akşamlar ve hayırlı kandiller olsun.Mehmet hocam.Bugün okulumuz KARAKÕPRÜ Anadolu imam Hatip lisesinde verilen konferans,7 Peygamber 7 Tema kapsamında "İbrahim(A.S) ve õrnek kişiliği ve paganizmle mücadeledeki kullandığı akli metod". Konuşmacı;Yıldırım Bayazıt islami ilimler akademisi õğretim üyesi Doç Dr.Harun ŞAHİN Bayazıt İslami İlimler Akademisi Öğretim Üyesi Doç Dr.Harun ŞAHİN katıldı.