Kurum Adı : Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi
WEB Adresi : http://kihl63.meb.k12.tr
Adres : Batıkent Mah.4190 sokak No1 Karaköprü/ Şanlıurfa

VİZYON
Bütün öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgi ve özgüvenlerini artırmak. Çevresi ile iyi ve olumlu ilişkiler kuracak davranışlar kazanımını sağlamak. Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakmalarını sağlamak. Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanımlarını sağlamak. Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarının gereğine inanan bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

MİSYON
Bütün öğrencilerimizi Bilimsel ve Teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan sürekli olarak gelişen ve yenileşen, kabiliyet ve ilgi alanına göre yüksek öğrenim kurumuna hazırlanan maddi ve manevi bakımdan donatılmış etkili, nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR
2014-2015 eğitim öğretim yılında il genelinde İmam Hatip Liseleri arasında yapılan ezanı güzel okuma yarışmalarında birincilik,Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma yarışmalarında ise üçüncülük elde edilmiştir.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Doğal gaz kaloriferi
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : Kış saati uygulaması: 08:00 - 15:10 Yaz saati uygulaması: 08:00 - 15:10
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi :

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine:7 km İlçe Merkezine: 3 km
Ulaşım : Toplu taşıma ulaşımı henüz başlamamıştır.
Yerleşim Yeri Bilgisi : İpek Park Sitesi yanı