ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi

Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
SEYRANTEPE MAH. 8172 SK. ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 5B KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA
Vizyon
Bütün öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgi ve özgüvenlerini artırmak. Çevresi ile iyi ve olumlu ilişkiler kuracak davranışlar kazanımını sağlamak. Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakmalarını sağlamak. Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanımlarını sağlamak. Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarının gereğine inanan bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerimizi Bilimsel ve Teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan sürekli olarak gelişen ve yenileşen, kabiliyet ve ilgi alanına göre yüksek öğrenim kurumuna hazırlanan maddi ve manevi bakımdan donatılmış etkili, nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2014-2015 eğitim öğretim yılında il genelinde İmam Hatip Liseleri arasında yapılan ezanı güzel okuma yarışmalarında birincilik,Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma yarışmalarında ise üçüncülük elde edilmiştir.
Kış saati uygulaması: 08:20 - 15:30 Yaz saati uygulaması: 08:20 - 15:30
Doğal gaz kaloriferi
Okulumuza 76 nolu otobüs gelmektedir.
Seyrantepe Mahallesi 8172. Sokak No:7 Karaköprü Şanlıurfa
İl merkezine:7 km İlçe Merkezine: 3 km