ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

2022-2023 egitim öğretim yılı okul sporları Futsal A genç kategorisinde gruplardan üst tura çıktık.

Ock

Okulumuz Teknofest ve Tübitak koordinatörü Arapça Öğretmeni Mehmet Ali Badıllı tarafından Tübitak 2204-A ve 2204-B proje yarışmaları için öğrencilere bilgilendirme toplantısı düzenlenmiş, öğrencilerin konu hakkında bilgilendirilmeleri sağlanmıştır.

Ara

Sınıflarımızda Milli Eğitim Bakanlığımızın yayınlamış olduğu "Kök Değerler Temalı-Etkinlik Kitabından Aralık Ayı konusu olan "Adalet ve Dostluk " kavramları işlendi ve kitaptaki etkinlikler yapıldı.

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Zehra ÇELİK ve Zehra BARDAKÇI tarafından okul panoları "Adalet ve Dostluk" konusunda düzenlendi.

Sınıflarda Öğrencilerimize "Reis Bey" filmi izletildi.

Pansiyonda kalan öğrencilerimizle Sinemaya giderek "Buğday Tanesi" filmini izledik.

Öğrencilerimize birlikte "Dostluk" Temalı halı saha maçı yaptık.

Öğrencilerimizle birlikte "Halil İbrahim Dostluk Sofraları " kuruldu.

"Adalet ve Dosluk" Temalı öğrenciler arası şiir ve kompozisyon yarışmaları yapılarak dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Ara

21/12/2022 Tarihinde okulumuz Karaköprü Anadolu İmam Hatip lisesinin pansiyonunda kalan öğrencilerimiz ve belletmen öğretmenlerimiz en uzun gecede ,URFA OKUYOR, kapsamında birlikte kitap okuyorlar.

Ara

Okul Rehber Öğretmenimiz Selahaddin AKDAĞ tarafından YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı)'na hazırlanan 11.ve 12.sınıflarımıza yönelik "Verimli Ders Çalışma Teknikleri" konusunda seminer verildi.

Ara

Okulumuz bünyesindeki İmam Hatip Ortaokulu 7.ve 8.sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Hazırlık (LGS) Hazırlık Deneme Sınavları ile 5.ve 6.sınıf öğrencilerine  yönelik "İzleme ve Değerlendirme " Deneme Sınavları yapıldı.

Ara

Öğrencilerimizle "Değerler Eğitimi " kapsamında Urfa City Avm'de "Buğday Tanesi" adlı filmi izledik.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Murat YANMAZ Okulumuzu Zlyaret Etti.

Ziyaretlerinde Öğretmenlerle  toplantı yaptıktan sonra sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.Okul yöneticileri ile okulun fiziksel ortamı ve genel durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.Okulumuz yöneticilerine teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

Ara

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine "Madde bağımlılığı ve Yıkıcı ve Bölücü Faaliyetler ile İlgili "bilgilendirme Semineri verildi.

Seminer sonunuda Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilere kalem ve defter hediye edildi.

Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Dünyanın En Büyük Teknolojik Yarışmalarından "Teknofest Yarışmaları" hakkında Öğrencilerimize Okulumuz koordinatör öğretmeni Mehmet Ali BADILLl tarafından bilgilendirme Semineri verildi.

Kas

Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dr.Öğretim Üyesi Sami ŞEKEROĞLU tarafından Ortaokul Öğrencilerimize yönelik Değerler Eğitimiyle ilgili seminer verildi.

Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Değerler eğitimi kapsamında okulumuz pansiyon öğrencilerine güzel bir gece geçirmelerine vesile olan Harran Üniversitesi Türk Din Musikisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr Hüseyin Akpınar ve Ar. Gör. Mustafa Sait Dilek hocalarimiza teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladık. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Süreyya Filiz BADILLl ve Neriman ACAR tarafından hazırlanan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okulumuz Tarih öğretmeni Engin ÇATAK yaptı.Daha sonra öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından program sonlandırıldı.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Edebiyat Öğretmenlerinin düzenlemiş olduğu şiir okuma yarışmasında;

Birinci: Hüseyin Toprak

İkinci: Uğur Uçkan

Üçüncü: Arif Omur

olmuşlardır.

Jüri üyelerimize ve yarışmayı düzenleyen Edebiyat Zümresine teşekkür ederiz.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Mart-Haziran 2022 Döneminde İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen "Okuyorum Projesi" ni uygulayan Okulumuzda görev alan Öğrencilerimize Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından kitap hediye edildi.