ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

"İmam Hatipliler Haftası" kapsamında Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Mezhepler Tarihi Öğretim üyesi Doç.Dr.Kadri ÖNEMLİ tarafından Değerler Eğitimiyle ilgili "Kur'an-ı Kerim'e Göre Peygamberler ve Misyonu" konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi.Öğrencilerimizin ilgiyle dinlediği seminer sonunda Okulumuz Müdürü İbrahim Halil EKİNCİ tarafından hocamıza plaket takdim edildi.

Kendilerine bu sunum için teşekkür ediyoruz.

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ İLK VELİ TOPLANTISINI YAPTIK

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Okul geneli 1.Dönem Veli Toplantısı 08 Ekim 2022 Cumartesi günü Okulumuzun Konferans Salonunda yapıldı.

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASINI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLADIK

Hicri takvime göre peygamberimiz Hz.Muhammed'in (s.a.v) doğum günü Mevlid Kandili olarak kutlanıyor.Bu kapsamda okulumuzda Mevlid-i Nebi haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Tem

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim öğretim yılı için öğretmen ve idari personelin katılımı ile okul tanıtım çalışmaları yapıldı.Okul tanıtım çalışmaları kapsamında okulumuz tanıtım afişi,Okul Dergisi ve tanıtım videosu rehberlik servislerine ,okul idaresine ve öğrencilere dağıtıldı.Okulumuzda öğrencilere sağlanan imkanlar ve yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Kas

COVID-19 salgın döneminde Genel Müdürlüğümüzce yapılan eğitim faaliyetlerimizi tanıtan infografikler hazırlandı

Mrt

Corona Virüs koruma tedbirleri kapsamında okulumuz ve pansiyonumuz yıkandı ve dezenfekte edildi.

Mrt

Okulumuzda kitap okuma projesi kapsamında Şubat ayında en fazla kitap okuyan öğrencilerimize ödül verildi.

Mrt

Okulumuzda baharın gelişi ile öğrencilerimiz öğretmenlerimizle birlikte okul bahçesi çevre temizliği ve ağaçların bakımı yaptılar

Şbt

Okul Müdürü İbrahim Halil EKİNCİ ve Biyoloji Öğretmeni Ali Demir tarafından Korona Virüs Bilgilendirmesi yapıldı.

Öğrencilerimize bulaşıcı ve öldürücü olan Korona virüs hakknda bilgi verilerek korunma yolları anlatıldı.

Ock

Din öğretiminden sorumlu Şube Müdürümüz Fevzi Çelik okulumuz ziyaret etiler. Ziyarete öğretmenlerimiz ile 1.dönem genel değerlendirmesi yaptılar ve şube müdürümüz görüş ve önerilerini paylaştı.

Ock

Karakõprü ilçe milli Eğitim Müdürümüz Hacı Murat YANMAZ ve ilçe şube Müdürümüz A.Kadir ÖZSAĞIR okulumuzu ziyaret ederek ,okulumuz hakkında bilgi aldılar.Pansiyonumuzu da gezerek takdirlerini ifade ettiler.

Ock

Aralık ayında EBA ödüllü soru en güzel yorum yazan öğrencimiz 11-B sınıfından Emrullah ERSÖZ'e ödül verildi.